De Brunello is de prins van de Montalcinowijnen en deze is gemaakt met handgeplukte Sangiovese druiven afkomstig van de oudste wijnranken. Na zorgvuldige fermentatie bij gecontroleerde temperatuur ...
Deze Château de Beaucastel heeft zuivere en fijne geur doet denken aan licht kirschachtige kersen, zwarte bessen, specerijen, florale accenten, enkele aromatische kruiden (laurier) en een hint van ...
En als klap op de vuurpijl is er nog de Brunello di Montalcino, waarbij het bruintje (brunello) naar de sangiovese verwijst. Deze rode reus komt van zuidelijk georiënteerden heuvelachtige wijngaard...
Brunello di Montalcino is één van de bekendste en meest hoogstaande appellaties van Italië. Hij wordt alleen gemaakt in Montalcino en uitsluitend van de Sangiovese druif. Montalcino is de naam van ...
De familie Dal Cero produceert wijn sedert drie generaties in de regio's Veneto en Toscane. Francesca, Nico, Davide en Alberto Dal Cero staan nu aan het roer en zij streven ernaar om traditie te ko...
`Montalcino' is de naam van een mooi stadje in de provincie Siena dat al sinds de middeleeuwen bekend staat om haar mooie wijnen, vroeger wel meer om haar witte zoete `Moscadello'. `Brunello' is d...
Deze versie is afkomstig van wijngaarden met kleiachtige kalkbodem die rond het kasteel gelegen zijn. Gemaakt met 85% Malbec, 10% Merlot en 5% Tannat is dit een wat stevigere wijn die 15 maanden op...
Saint-Estèphe is, zoals u waarschijnlijk weet, de meest noordelijke van de vier roemrijke Médoc-appellaties (de andere zijn Margaux, Pauillac en Saint-Julien). Er worden grote namen voortgebracht z...
Het wijngebied Cairanne ligt in het departement Vaucluse, aan de voet van het gelijknamige bergdorp, ten noordoosten van Orange, ten westen van Rasteau en op tien kilometer van Gigondas. Cairanne i...