Het portohuis Romariz werd opgericht in 1850 door 'Manoel da Rocha Romariz' om met Portugese koloniën, met name Brazilië, handel te drijven. Tegenwoordig is het bedrijf vooral gericht op de Europ...
Het portohuis Romariz werd opgericht in 1850 door 'Manoel da Rocha Romariz' om met Portugese koloniën, met name Brazilië, handel te drijven. Tegenwoordig is het bedrijf vooral gericht op de Europ...
Het vlaggenschip van Bodegas Hidalgo! Voor 100% gemaakt uit de Palomina druif van eigen wijngaarden in Balbaina en Miraflores. Het is een wat ziltige, bijna pittige Sherry die alleen tot stand kan ...
Bernard Gaucher is een champagne-bouwer die vroeger al zijn druiven braafjes verkocht aan de bekende huizen zoals Moët et Chandon, Laurent Perrier en dergelijke. Rond 1985 besloot hij (zoals vele a...
Château Grand Village Bordeaux Blanc is gemaakt met sauvignon blanc en sémillon. Fermentatie achtereenvolgens op inox, nieuwe en ten slotte één jaar oude vaten. Daarna verblijft de wijn 8 maanden o...
Gelegen op 80 km van Parijs, in de oude boerderij gelegen in Crouttes sur Marne in het eerst dorp van de Marne vallei. De eerste flessen zagen het daglicht in 1973. Het domein is sindsdien uitgebre...
De Faraón Oloroso is eveneens een 100% Palomina maar werd versterkt tot 17% alcohol en verbleef vele jaren op eiken vaten (solera systeem). Het resultaat is een zeer aromatische (hazelnoten, rozijn...
Dit is in oorsprong eigenlijk een Manzanilla die door een lange vatrijping een `Amontillado' wordt. Het is een amber kleurige, droge, doorgerijpte sherry met een duidelijk notenaroma en een mooie, ...
Waarom hebben we deze Champagne niet eerder ontdekt?' Dat is de vraag die we ons stelden na het proeven van deze machtige godendrank... We geven een kort (dus niet volledig) overzicht van wat ove...
Deze Manzanilla is gemaakt van Palomina druiven die uitsluitend afkomstig zijn van de `Pastrada' wijngaard die bekend staat omwille van zijn uitzonderlijke bodem. De langere vatlagering maken hem n...
De `Cordon Bleu' van het reeds 180-jarige champagnehuis `De Venoge' te Epernay, valt op door een enorme zachtheid in geur en smaak, zonder enig spoor van bitterheid of scherpte. Perfect afgerond en...
Gelegen op 80 km van Parijs, in de oude boerderij gelegen in Crouttes sur Marne in het eerst dorp van de Marne vallei. De eerste flessen zagen het daglicht in 1973. Het domein is sindsdien uitgebre...
Het merk 'Adam-Jaeger' bestaat pas sinds 1995 en is een samenvoeging van 2 kleine familiale champagnehuizen: het huis 'Adam' met 6 hectare in het plaatsje 'Berru' en reeds actief sinds 3 generaties...
De `Cordon Bleu' van het champagnehuis `De Venoge' te Epernay, valt op door een enorme zachtheid in geur en smaak, zonder enig spoor van bitterheid of scherpte. Kwaliteit is troef voor deze lekkere...
De Pommery SILVER is een speciale kwaliteitscuvée speciaal gecreëerd voor de combinatie met een maaltijd. Hij heeft een half jaar langer op fles gerijpt, dus in totaal 42 maanden! Er is gekozen vo...
De `Cordon Bleu Extra Brut' van het champagnehuis `De Venoge' te Epernay is een samenstelling van 50% Pinot Noir, 25% Chardonnay en 25% Pinot Meunier. De vinificatie gebeurt zonder gebruik te maken...
Gelegen op 80 km van Parijs, in de oude boerderij gelegen in Crouttes sur Marne in het eerst dorp van de Marne vallei. De eerste flessen zagen het daglicht in 1973. Het domein is sindsdien uitgebre...
Het merk 'Adam-Jaeger' bestaat pas sinds 1995 en is een samenvoeging van 2 kleine familiale champagnehuizen: het huis 'Adam' met 6 hectare in het plaatsje 'Berru' en reeds actief sinds 3 generaties...
De `Cordon Bleu' van het reeds 180-jarige champagnehuis `De Venoge' te Epernay, valt op door een enorme zachtheid in geur en smaak, zonder enig spoor van bitterheid of scherpte. Perfect afgerond en...