U bent hier

PAYS D'OC FINESSE Merlot/Cabernet Domaine Joseph Castan

Rode wijn van Frankrijk (2017)
Op voorraad
PAYS D'OC Finesse Merlot/Cabernet Dom.Joseph Castan
  • 75 cl
  • Draaistop
€  4,99 /per stuk
-+
Totaal:
€  4,99

Over PAYS D'OC FINESSE Merlot/Cabernet Domaine Joseph Castan

Joseph Castan vestigde zich in 1907 in Lansargues, een stad in de Zuid Franse regio Languedoc. Hij was zo gepassioneerd door het maken van wijn dat hij geen enkele inspanning uit de weg ging. Dit harde werk werd beloond met vele onderscheidingen. Ondertussen staat de derde generatie van Castan aan het roer van dit wijnhuis. Moderniseringen werden doorgevoerd, maar de passie en inzet is gebleven. Een echte ontdekking! De wijn heeft uitnodigende aroma's van rood en zwart fruit zoals bosbessen. Deze worden aangevuld met zachte kruidige toetsen. Soepele rode wijn met het rood fruit op de voorgrond, de kracht van de Cabernet Sauvignon komt na de eerste aanzet. Heerlijke volle wijn met een mooie volle en lange afdronk.
Jaar: 
Categorie: 
Land: 
Regio: 
Zoetheid: 
Alcohol: 
14%
Volume: 
N°:
052G

steeds goede opvolging en leveringen zijn altijd op tijd geleverd,steeds goedgeluimde besellers aan huis gekregen in de vele jaren van levering.

5
Schruers Felix

Overzichtelijke website - handige zoekcriteria. Tip: voor mij als niet-wijnkenner zou het handig zijn ook selectie wijnen te voorzien: lekker als aperitief/receptie (zonder maaltijd), bij visgerechten, ...

5
Christine Beckers