De Cremant d'Alsace van Joseph Cattin is gemaakt van Pinot blanc en Auxerrois die groeien volgens de dubbele Guyot-methode op een ondergrond van klei en kalksteen, wat garant staat voor een goede m...
Deze crémant komt uit de Mâconnais, de zuidelijkste en grootste regio van Bourgogne. De Cave de Lugny is één van de vijftien coöperaties in deze streek en zij heeft een zeer goede naam door haar st...
De `Cordon Bleu Extra Brut' van het champagnehuis `De Venoge' te Epernay is een samenstelling van 50% Pinot Noir, 25% Chardonnay en 25% Pinot Meunier. De vinificatie gebeurt zonder gebruik te maken...
Deze meest verkochte Champagne van het huis wordt samengesteld uit druiven afkomstig van drie verschillende wijngaarden nl. "La Rivière", "La Montagne" en "La Côte" de opbrengst wordt aangevuld met...
De prachtige fles in karafvorm herinnert aan het begin van de 20e eeuw toen de Europese aristocratie kristallen karaffen gebruikte om hun Champagne in te decanteren. Deze 'blanc de blancs' is een 1...