Al is Duitsland nog steeds het meest vermaard om zijn witte wijnen (de grote Duitse witte wijnen behoren tot de subliemste van de wereld!), er worden de laatste jaren ook meer en meer blauwe druive...
Cave Kientzheim-Kaysersberg
startte met het verbouwen
van wijn in de jaren
50 van vorige eeuw. In de
mooie en toeristische Kaysersberg
vallei en het naburige
Kientzheim bevinden
zich wijngaa...
Een `Spätlese' is afkomstig van volrijpe druiven die pas circa zeven dagen na de algemene oogst geplukt worden. De wijnberg "Trierer Thier garten unterm Kreuz " ligt vlak tegenover het wijndomein e...
Onnodig U 'Jean Sipp' nog voor te stellen, deze kwaliteitsmaniak heeft in het hartje van de Elzas twintig hectare wijngaard met zeer gunstige bodem. Deze bevat kalk welke zorgt voor de volheid en ...
Gyotaku is een biodynamische wijn die speciaal geblend is voor sushi en sashimi. Hij heeft karakter en is aromatisch, droog en fris: lekker bij de vis en opgewassen tegen soja en wasabi. Gyotaku is...
De Riesling is de koning van de Elzas! Wijn van deze edele druif biedt van nature een harmonisch evenwicht tussen fijn zoet en fruitige zuren. Het is vooral de zuurtegraad die de wijn zijn gratie...
Dit is de topwijn van het domein, een 100% Riesling afkomstig van hun Grand Cru wijngaard `Rosacker' in Ribeauvillé! De wijn is nu nog vrij jong en moet zijn evenwicht nog vinden. Het is een ech...