Een `Ruby' blijft normaal 3 jaar op eiken vaten alvorens verkocht te worden, maar heeft meer fruit en jeugdigheid in geur, smaak en kleur. De kleur is jonger, wat feller en dieper rood dan die van ...
Witte Porto wordt op dezelfde manier gemaakt als rode maar dan op basis van witte druiven met onbekende namen als `Arinto', `Viosinho', `Codega' en andere nog meer onuitspreekbare namen. Deze Noval...
Het portohuis Romariz werd opgericht in 1850 door 'Manoel da Rocha Romariz' om met Portugese koloniën, met name Brazilië, handel te drijven. Tegenwoordig is het bedrijf vooral gericht op de Europe...
Het vlaggenschip van Bodegas Hidalgo! Voor 100% gemaakt uit de Palomina druif van eigen wijngaarden in Balbaina en Miraflores. Het is een wat ziltige, bijna pittige Sherry die alleen tot stand kan ...
Château Patache d'Aux is een in België vrij bekende Médoc van voortreffelijke kwaliteit. Het heeft al een lange geschiedenis achter zich. Er wordt al sinds 1632 wijn gemaakt en behoorde ooit toe aa...
De Faraón Oloroso is eveneens een 100% Palomina maar werd versterkt tot 17% alcohol en verbleef vele jaren op eiken vaten (solera systeem). Het resultaat is een zeer aromatische (hazelnoten, rozijn...
Saint-Estèphe is, zoals u waarschijnlijk weet, de meest noordelijke van de vier roemrijke Médoc-appellaties (de andere zijn Margaux, Pauillac en Saint-Julien). Er worden grote namen voortgebracht z...
Deze Manzanilla is gemaakt van Palomina druiven die uitsluitend afkomstig zijn van de `Pastrada' wijngaard die bekend staat omwille van zijn uitzonderlijke bodem. De langere vatlagering maken hem n...
Deze sherry is gemaakt uit Pedro Ximenez druiven die eerst in de zon gedroogd worden om daarna pas te worden geperst. Na de vinificatie en de versterking van de wijn verblijft hij nog jaren op eike...
Saint-Estèphe is, zoals u waarschijnlijk weet, de meest noordelijke van de vier roemrijke Médoc-appellaties (de andere zijn Margaux, Pauillac en Saint-Julien). Er worden grote namen voortgebracht z...