`La Cuvée de Ropiteau' van het Bourgogne-huis `Ropiteau Frères' heeft een Bourgogne-achtige rondheid aangevuld met een aangename en niet overdreven fruitigheid. Hij werd niet gemaakt om te laten ...
De Cremant d'Alsace van Joseph Cattin is gemaakt van Pinot blanc en Auxerrois die groeien volgens de dubbele Guyot-methode op een ondergrond van klei en kalksteen, wat garant staat voor een goede m...
Château Grand Village Bordeaux Blanc is gemaakt met sauvignon blanc en sémillon. Fermentatie achtereenvolgens op inox, nieuwe en ten slotte één jaar oude vaten. Daarna verblijft de wijn 8 maanden o...
Dao is een wijnregio in het binnenland van Portugal, onder de Dourovallei, in het zuidelijke deel van Beira Alta. In het gebied stromen twee belangrijke rivieren: de Dao en de Mondego. De bodem bev...
De `Cordon Bleu Extra Brut' van het champagnehuis `De Venoge' te Epernay is een samenstelling van 50% Pinot Noir, 25% Chardonnay en 25% Pinot Meunier. De vinificatie gebeurt zonder gebruik te maken...
De speciale cuvée des Princesse werd in 1864 gecreëerd en de Venoge herstelt deze vandaag terug in ere door er Champagne van topkwaliteit in aan te bieden.
Zoals de naam al aangeeft, is deze cuvée...