Een `Ruby' blijft normaal 3 jaar op eiken vaten alvorens verkocht te worden, maar heeft meer fruit en jeugdigheid in geur, smaak en kleur. De kleur is jonger, wat feller en dieper rood dan die van ...
Witte Porto wordt op dezelfde manier gemaakt als rode maar dan op basis van witte druiven met onbekende namen als `Arinto', `Viosinho', `Codega' en andere nog meer onuitspreekbare namen. Deze Noval...
Het portohuis Romariz werd opgericht in 1850 door 'Manoel da Rocha Romariz' om met Portugese koloniën, met name Brazilië, handel te drijven. Tegenwoordig is het bedrijf vooral gericht op de Europe...
Château Patache d'Aux is een in België vrij bekende Médoc van voortreffelijke kwaliteit. Het heeft al een lange geschiedenis achter zich. Er wordt al sinds 1632 wijn gemaakt en behoorde ooit toe aa...
Saint-Estèphe is, zoals u waarschijnlijk weet, de meest noordelijke van de vier roemrijke Médoc-appellaties (de andere zijn Margaux, Pauillac en Saint-Julien). Er worden grote namen voortgebracht z...
Saint-Estèphe is, zoals u waarschijnlijk weet, de meest noordelijke van de vier roemrijke Médoc-appellaties (de andere zijn Margaux, Pauillac en Saint-Julien). Er worden grote namen voortgebracht z...