U bent hier

COSTIERES DE NIMES Rouge AOC Domaine du Mas De La Tour

Rode wijn van Frankrijk (2020)
Op voorraad
COSTIERES DE NIMES AOC Domaine du Mas De La Tour
  • 75 cl
€  5,79 /per stuk
-+
Totaal:
€  5,79

Over COSTIERES DE NIMES Rouge AOC Domaine du Mas De La Tour

Deze rode Rhône behoort tot onze best verkopende wijnen! 'Domaine du Mas de la Tour' is met zijn 30 hectare wijngaarden een eerder klein domein. Door die kleinschaligheid kan men het hele proces van het wijn maken met een heel grote zin voor detail opvolgen en eventueel bijsturen. Er wordt dan ook zeer kwaliteitsbewust gewerkt door de familie 'Cavalier', de eigenaars sinds vele generaties. Het domein ligt in de gemeente 'Milhau' op slechts enkele kilometers van de stad 'Nîmes'. Deze uitmuntende rode wijn wordt gemaakt met Syrah en Grenache. De druiven worden pas geplukt als ze optimaal rijp zijn. Het resultaat is een heel mooie combinatie van kracht en verfijnde elegantie met daarbij een heerlijk lekkere portie rood fruit in geur en smaak. Een ideale wijn om lichtjes gekoeld te schenken bij een lekker stukje rundvlees op de barbecue, allerlei koude schotels, pasta's en allerlei gebakken en gebraden vlees. Om het water van in de mond te krijgen. Een kruidige en mondvullende wijn, kortom een fantastische rode Rhône die u nu al kan drinken zonder probleem of nog mag bewaren tot makkelijk zijn vierde jaar. Belangrijk is om deze wijn lichtjes gekoeld te schenken, op zo'n 16 à 17 graden, heerlijk!
Jaar: 
Categorie: 
Land: 
Druivensoort: 
Zoetheid: 
Alcohol: 
14%
Rijping op vaten: 
Volume: 
N°:
652J

Al jaren een tevreden klant: grote keuze van goede wijnen aan eerlijke prijzen, goede website, goede klantservice en levering, plezant puntensysteem, korting op hoeveelheid, vele promoties EN gratis proefdagen... Ook kan men per fles bestellen om een wijn te leren kennen. Bedankt voor dit alles!

Eén vraagje betreft de website: zou er geen lijstje kunnen komen van meest verkochte wijnen, per land, per soort, per prijsmarges ???

5
Bet Dehaerne

een paar keer gegevens moeten herhalen ;) maar uiteindelij gelukt ! Prima

5
Frank Nuyts