Het wijndomein 'Lopez Cristobal' bestaat sinds 1994 toen Santiago López zijn droom realiseerde door zijn eigen wijndomein op te starten. Het was zijn vader die aan de oorsprong lag van dit familied...
Ribera del Duero' heeft als wijnappellatie de laatste jaren een zeer goede reputatie opgebouwd. Gelegen in 'Castilla-León, zo'n 200 kilometer ten Noorden van Madrid, geniet het van zeer warme zomer...
Ribera del Duero' heeft als wijnappellatie de laatste jaren een zeer goede reputatie opgebouwd. Gelegen in 'Castilla- León, zo'n 200 kilometer ten Noorden van Madrid, geniet het van zeer warme zome...
Ribera del Duero' heeft als wijnappellatie de laatste jaren een zeer goede reputatie opgebouwd. Gelegen in 'Castilla-León, zo'n 200 kilometer ten Noorden van Madrid, geniet het van zeer warme zomer...
Het wijndomein 'Lopez Cristobal' bestaat sinds 1994 toen Santiago López zijn droom realiseerde door zijn eigen wijndomein op te starten. Het was zijn vader die aan de oorsprong lag van dit familied...
Het mooie, heuvelachtige wijngebied 'Navarra' is gelegen op slechts enkele uren rijden van de Franse 'Bordeaux'- streek. Dit Noord Spaanse wijngebied leent zich zeer goed tot het maken van niet te ...
Het vlaggenschip van Bodegas Hidalgo! Voor 100% gemaakt uit de Palomina druif van eigen wijngaarden in Balbaina en Miraflores. Het is een wat ziltige, bijna pittige Sherry die alleen tot stand kan ...
Deze Manzanilla is gemaakt van Palomina druiven die uitsluitend afkomstig zijn van de `Pastrada' wijngaard die bekend staat omwille van zijn uitzonderlijke bodem. De langere vatlagering maken hem n...
De Faraón Oloroso is eveneens een 100% Palomina maar werd versterkt tot 17% alcohol en verbleef vele jaren op eiken vaten (solera systeem). Het resultaat is een zeer aromatische (hazelnoten, rozijn...
Dit is in oorsprong eigenlijk een Manzanilla die door een lange vatrijping een `Amontillado' wordt. Het is een amber kleurige, droge, doorgerijpte sherry met een duidelijk notenaroma en een mooie, ...
Deze sherry is gemaakt uit Pedro Ximenez druiven die eerst in de zon gedroogd worden om daarna pas te worden geperst. Na de vinificatie en de versterking van de wijn verblijft hij nog jaren op eike...