U bent hier

Wijncursussen bij Magnus Kwaliteitswijnen

Drinkt u graag wijn en wilt u meer leren over de verschillende wijnen, hun kenmerken, en hoe u wijn moet proeven? Schrijf u dan zeker in voor één van onze wijncursussen. Het hele jaar door worden er bij Magnus namelijk wijncursussen gegeven voor groepjes van ongeveer 20 personen. Er is keuze uit verschillende soorten cursussen en data. Zo begint u best met de basiscursus, de perfecte wijncursus voor beginners. Daarna kan u zelf bepalen welke streken van ons aanbod u het meest interesseren.

Wilt u graag een wijncursus volgen bij ons?

Een wijncursus duurt één avond en de prijs bedraagt € 25 per persoon. De betaling kan u de dag van de cursus ter plaatse regelen (contant, met bancontact of per cheque). Al onze wijncursussen vinden plaats in ons filiaal te Kontich (Antwerpen).

Hieronder vindt u meer informatie over de beschikbare cursussen. Klik op de cursus van uw wens om meer informatie te krijgen of u in te schrijven. Heeft u nog vragen over onze wijncursussen, dan kan u ons altijd contacteren.

Wijncursus Antwerpen | Magnus Kwaliteitswijnen

Ik heb reeds vaak in de winkel te Deurne gekocht en koop niet graag on line, maar gezien de situatie kunnen we niet anders.
Uw website is bijzonder duidelijk en overzichtelijk met een goede commentaar bij de wijnen ! Knap !

5
MARIJKE DILLEN

Jaargang van de wijn zou mee op de bevestiging moeten staan. Dat was nu niet het geval en heb ik onder opmerkingen moeten ingeven.

4
Jan Tirez