U bent hier

Twee klassewijnen voor een uitzonderlijk interessante promotieprijs

Twee klassewijnen voor een uitzonderlijk interessante promotieprijs

Een uitmuntende Saint-Emilion Grand Cru van topjaar 2016 en een overheerlijke Pouilly-Fumé nu tijdelijk in promotie !

Normaal 17,98 euro, nu 12,49 ! We deden het vorig jaar al met hun 2015 en kochten toen ook meteen een beperkt lot van hun 2016...

Want een uitmuntende Saint-Emilion Grand Cru van topjaar 2016 voor deze prijs vind je niet makkelijk, een kans om niet voorbij te laten gaan, zolang de voorraad strekt!

Ook de witte van deze promo, een overheerlijke Pouilly-Fumé, is niet te versmaden... Heeft net nog 2 gouden médailles gewonnen tijdens de Challenge International du Vin en van Bettane et Desauve! 

Bovendien ontvangt u per aankoop van 24 flessen (mag 12+12 of 18+6) gratis een fles Champagne De Venoge Cordon Bleu in een geschenkdoos (waarde 34,93 euro !).

Laat deze twee knappe wijnen niet aan u voorbijgaan en bestel snel!

POUILLY FUME 'Les Moulins à Vent' Caves de Pouilly-Sur-Loire
Witte wijn van Frankrijk (2020)
De Loire-streek is bekend om zijn prachtige kastelen en heerlijke wijnen. Een van zijn bekendste en meest gereputeerde appellaties is 'Pouilly-Fumé'. Om de appellatie 'Pouilly Fumé ' te mogen voere...
-+
Op voorraad
€  11,89
GRATIS per aankoop van 24 flessen van deze actie (12+12 of 18+6) een fles CHAMPAGNE De Venoge ‘Cordon Bleu’ Brut 75 cl.! (twv. €34,93)

Bovenop deze tijdelijke promotieprijzen krijgt u per aankoop van 24 flessen (mag 12+12 of 18+6) van deze actie GRATIS een FLES CHAMPAGNE ‘De Venoge Cordon Bleu Brut 75 cl.’ in geschenkdoos (waarde 34,93 euro!), een ronduit schitterende Champagne! Zoals u weet kan u Champagne desgewenst enkele jaren bewaren maar voor de meeste mensen is dat niet nodig, hij wordt niet beter en is veel te lekker om er af te blijven… Gezondheid!

Een knop "deze bestelling opnieuw plaatsen" zou handig zijn op de website.
Voor het overige alleen lof voor Magnus. Groetjes.

4
Janssens Guido

Je crois l'avoir déjà dit mais je confirme que votre site est très bien fait et facile d'utilisation.

5
Jean-Claude Fagny