U bent hier

Primeur

Reserveer nu uw BORDEAUX wijnen van topjaar 2022 IN PRIMEUR!

Na het mindere wijnjaar 2021 is Bordeaux weer helemaal terug met een verbazingwekkend wijnjaar 2022! Superlatieven schieten te kort om dit uitzonderlijk wijnjaar te kunnen beschrijven, echte top! Bijna alle wijnbouwers hebben bijzonder mooie wijnen kunnen voortbrengen. Je houdt het eigenlijk niet voor mogelijk na 2015, 2016, 2018, 2019, 2020 en nu dus 2022, maar het is wel zo.

Zoals we voordien al schreven : al is de opwarming van de aarde een ernstig probleem en kan het op termijn nog wel problemen geven voor bepaalde wijnstreken (ook Bordeaux), in deze fase is de Bordelaise wijnbouw er eerder tevreden mee. Is het nu toeval of helemaal niet en past de natuur en de wijnstok zich wonderlijk aan? Het blijft stof voor discussie, maar ondertussen hebben we weer een schitterend wijnjaar te pakken in Bordeaux! Er is in totaal wel zo’n 15% minder geproduceerd ten opzichte van het 10-jarig gemiddelde, maar dat valt nog mee.

Lees meer over het wijnjaar 2022 in Bordeaux

Hoe te bestellen

Hieronder vindt u een lijst van alle Bordeaux primeurwijnen die tot nu toe zijn uitgebracht. Deze pagina wordt voortdurend bijgewerkt zodra nieuwe wijnen beschikbaar zijn, dus houd deze goed in de gaten.

Om te bestellen, selecteert u eenvoudig de wijnen die u wilt en volgt u de stappen in het winkelwagentje. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een bevestigingsmail met uw bestelinformatie.

Indien de wijn nog voorradig is, sturen wij u een ‘pro-forma’ factuur die u liefst zo snel mogelijk betaalt. Na ontvangst van uw betaling is uw wijn gereserveerd en zullen we die bij u leveren vanaf het moment dat het kasteel hem vrijgeeft, voor het wijnjaar 2022 zal dat begin 2025 zijn.

Heeft u meer vragen over het bestellen in primeur? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Maak uw keuze

Brief met ref over uitstekende wijnen in promo heeft hier geholpen!

5
Philippe Neyt

Prima wijnen !

5
Danny Laerenbergh