U bent hier

Primeur

Reserveer nu uw BORDEAUX wijnen van 2023 IN PRIMEUR!

2023 was een productief oogstjaar, geholpen door uitstekende rijpingsomstandigheden en warme temperaturen eind augustus en begin september. De druiven bereikten een bevredigende rijpheid, met behoud van zuurgraad en fenolische verbindingen, zelfs bij hoge opbrengsten.

De rode wijnen van 2023 waren van hoge kwaliteit, met perfecte rijpheid, vooral bij de laat rijpende druiven zoals Cabernet Franc en Cabernet Sauvignon. Het jaar belooft een bewaarjaar te zijn, met stevige structuur en frisheid.

Ook voor witte wijnen was 2023 een uitstekend jaar, met een mooie rijpheid, zuurgraad en fruitigheid. Producenten van droge witte wijnen konden rijpe en gezonde druiven oogsten, wat resulteerde in evenwichtige wijnen met een fris fruitig karakter.

Hoe te bestellen

Hieronder vindt u een lijst van alle Bordeaux primeurwijnen die tot nu toe zijn uitgebracht. Deze pagina wordt voortdurend bijgewerkt zodra nieuwe wijnen beschikbaar zijn, dus houd deze goed in de gaten.

Om te bestellen, selecteert u eenvoudig de wijnen die u wilt en volgt u de stappen in het winkelwagentje. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een bevestigingsmail met uw bestelinformatie.

Indien de wijn nog voorradig is, sturen wij u een ‘pro-forma’ factuur die u liefst zo snel mogelijk betaalt. Na ontvangst van uw betaling is uw wijn gereserveerd en zullen we die bij u leveren vanaf het moment dat het kasteel hem vrijgeeft, voor het wijnjaar 2023 zal dat begin 2026 zijn.

Heeft u meer vragen over het bestellen in primeur? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Maak uw keuze

Een super en correcte firma en al jaren klant...

5
Fons Kieboom

Bestelling en levering zoals afgesproken.

5
Georges Vanvaerenbergh