U bent hier

Over ons

Magnus Kwaliteitswijnen bestaat sinds 1984 en is gespecialiseerd in het ter plaatse selecteren, invoeren en verdelen van wijnen met een interessante prijs/kwaliteits verhouding. Het gamma bestaat uit meer dan 1000 betaalbare wijnen uit Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal, Oostenrijk, Duitsland, Bulgarije, Zuid-Afrika, Chili, Argentinië, USA, Australië en Nieuw Zeeland. Er zijn 4 filialen met degustatieruimte te Deurne (Antw), Kontich, Leuven en Zaventem. Ze zijn alle 4 elke dag toegankelijk (behalve zondag) van 9 tot 18 uur doorlopend. Er staan altijd minstens 20 à 25 wijnen te proeven en er is steeds iemand aanwezig om u met raad en daad bij te staan! Én al vanaf 95 Euro (incl BTW.) aankoop wordt er GRATIS aan huis geleverd in gans België!

Consignatie

Uit ervaring weten we dat het moeilijk inschatten is hoeveel flessen er exact gedronken zullen worden. Bent u het beu met teveel overschot te zitten en wilt u niet voor de genante situatie staan dat u tegen uw gasten moet zeggen dat de wijn op is? Onze consignatie-formule is de oplossing !

Consignatie

Historiek

Patrick Magnus startte zijn wijnhandel 37 jaar geleden in de garage van zijn ouders. Hij was toen pas 20. Nu is Magnus kwaliteitswijnen een belangrijke speler op de Belgische wijnmarkt. 

Historiek

Onze werknemers

Hoewel het natuurlijk een belangrijke basis is, gebeurt er bij Magnus nog heel wat meer dan proeven alleen. Een gemotiveerd team van ondertussen meer dan dertig mensen staat u bij met het nodige advies en zorgt ervoor dat alles vlot verloopt zodat uw favoriete wijn zonder kleerscheuren op het afgesproken tijdstip bij u thuis wordt geleverd.

Groepsfoto

Openingsuren

Elke dag open (behalve zondag) van 09.00 tot 18.00u doorlopend.

Openingsuren

Over Magnus

Magnus Kwaliteitswijnen bestaat sinds 1984 en is gespecialiseerd in het ter plaatse selecteren, invoeren en verdelen van wijnen met een interessante prijs/kwaliteitsverhouding.

Over Magnus

Partnerlinks

Een overzicht van de organisaties en bedrijven waar Magnus nauw mee samenwerkt.

Partner Links

Wij zijn steeds zeer tevreden over de bestelde wijnen.

5
Notaert Gilbert

Altijd lekkere wijnen, goede service!!

4
Jan Bosmans