U bent hier

Montlobre

Exclusieve voorverkoop: twee heerlijke Montlobre wijnen

 

Slechts één keer per jaar geeft het domein zijn klanten de mogelijkheid om ‘in voorverkoop’ de nieuwste jaargang te kopen aan speciale voorwaarden. Dit betekent dat jij nog vóór botteling kan inschrijven op de rode ‘La Chapelle Vieilles Vignes’ 2018 en de stuivend frisse ‘Tête de Cuvée’ BLANC uit 2019!

 

Twee knappe, schaarse wijnen uit Zuid-Frankrijk

 

 • La Chapelle "Vieilles Vignes" 2018

Domaine Montlobre ‘La Chapelle’ Vieilles Vignes 2018 is wederom gemaakt van de klassieke Bordeaux druivensoorten MERLOT met een klein beetje CABERNET SAUVIGNON en heeft 12 maanden lang gerijpt op de beste Franse eiken vaten. De kleur in het glas is intens donker rood met dieppaarse rand. De complexe neus verleidt meteen door zijn impressies van rijp rood en zwart fruit, specerijen en chocolade. Het fruit is perfect verweven en in balans met de zachte houttoets. Het pallet is rijk en complex maar ook sappig fris en uitbundig. De tannines zijn edel en zacht en verweven zich prachtig met het rijpe fruit en de heerlijke sappigheid. De prachtige en lange afdronk maken het geheel compleet en bevestigen de uitzonderlijke kwaliteit van wijnjaar 2018! Door zijn volle en rondborstige stijl kan u hem al jong drinken (vanaf zijn tweede jaar), op ongeveer 17 à 18 graden, of bewaren tot makkelijk 2027 of 2028. Heerlijk bij allerlei gebakken of gegrild rood vlees, allerlei soorten wild en kazen.

Heerlijk lekkere rode wijn van een topjaar!

 

 • Tête de Cuvée BLANC 2019

Een krokant frisse witte wijn, heerlijk lekker!
Deze heerlijke witte wijn is een huwelijk tussen twee edele druivensoorten, de CHARDONNAY en de VIOGNIER. De aromatische en bloemige viognier-druif levert in combinatie met het minerale en frisse fruit van de chardonnay-druif een zeer bijzondere, aromatische en explosieve smaaksensatie op, met tonen van groene appel, lychee, abrikoos, honing en bloesem. Nu heerlijk lekker en minstens bewaarbaar tot begin 2022!

 

Bestel nu aan interessante voorverkoop-voorwaarden

Laat deze buitenkans niet voorbijgaan! Het zijn heerlijke wijnen met een interessante prijs-kwaliteitverhouding, maar de voorraad is beperkt en we kunnen hem achteraf niet meer bijbestellen.
 
Per aankoop van 24 flessen krijg je bovendien de schaarse 'Magnum' Montlobre 'Réserve Privée' 2017 (waarde € 23,49) GRATIS !

 

Bestel nu aan interessante prijzen en ontvang én betaal je wijn in februari 2020. Gebruik het formulier of bel, fax of e-mail ons gerust bij vragen!

 • Pays d'Oc 'Tête de Cuvée' Blanc Domaine Montlobre 2019

  Witte wijn uit Frankrijk

  Een krokant frisse witte wijn, heerlijk lekker!

  Deze heerlijke witte wijn is een huwelijk tussen twee edele druivensoorten, de CHARDONNAY en de VIOGNIER. De aromatische en bloemige viognier-druif levert in combinatie met het minerale en frisse fruit van de chardonnay-druif een zeer bijzondere, aromatische en explosieve smaaksensatie op, met tonen van groene appel, lychee, abrikoos, honing en bloesem.
  Nu heerlijk lekker en minstens bewaarbaar tot begin 2022!

  -+
  €  7,89
 • Pays d'Oc La Chappelle 'Vieilles Vignes' Domaine Montlobre 2018

  Rode wijn uit Frankrijk

  Domaine Montlobre ‘La Chapelle’ Vieilles Vignes 2018 is wederom gemaakt van de klassieke Bordeaux druivensoorten MERLOT met een klein beetje Cabernet Sauvignon en heeft 12 maanden lang gerijpt op de beste Franse eiken vaten. De kleur in het glas is intens donker rood met dieppaarse rand. De complexe neus verleidt meteen door zijn impressies van rijp rood en zwart fruit, specerijen en chocolade. Het fruit is perfect verweven en in balans met de zachte houttoets. Het pallet is rijk en complex maar ook sappig fris en uitbundig. De tannines zijn edel en zacht en verweven zich prachtig met het rijpe fruit en de heerlijke sappigheid. De prachtige en lange afdronk maken het geheel compleet en bevestigen de uitzonderlijke kwaliteit van wijnjaar 2018! Door zijn volle en rondborstige stijl kan u hem al jong drinken (vanaf zijn tweede jaar), op ongeveer 17 à 18 graden, of bewaren tot makkelijk 2027 of 2028. Heerlijk bij allerlei gebakken of gegrild rood vlees, allerlei soorten wild en kazen.

  Heerlijk lekkere rode wijn van een topjaar!

  -+
  €  8,59

T'ziet er tof uit?!

4
Schoonjans Bernard

Ben al jaren vaste klant van Magnus wijnen,en zeer tevreden .

5
Van Dijck Herman