U bent hier

Montlobre

Exclusieve voorverkoop: twee heerlijke Montlobre wijnen

Slechts één maal per jaar stelt Domaine Montlobre zijn klanten in de mogelijkheid om ‘in voorverkoop’ de nieuwste jaargang aan te kopen aan speciale voorwaarden! U heeft vanaf nu die mogelijkheid om op voorhand en vóór botteling in te schrijven op de rode Domaine Montlobre ‘La Chapelle Vieilles Vignes’ 2019! Gelijktijdig kunt u óók inschrijven op de stuivend frisse BLANC uit 2020.

 

Twee knappe, schaarse wijnen uit Zuid-Frankrijk

  • La Chapelle "Vieilles Vignes" 2019

Heerlijk lekkere rode wijn van een superjaar!!

Domaine Montlobre ‘La Chapelle’ Vieilles Vignes 2019 is wederom gemaakt van de klassieke Bordeaux druivensoorten MERLOT met een klein beetje Cabernet Sauvignon en heeft 12 maanden lang gerijpt op de beste Franse eiken vaten. De kleur in het glas is intens donker rood met dieppaarse rand. De complexe neus verleidt meteen door zijn impressies van rijp rood en zwart fruit, specerijen en chocolade. Het fruit is perfect verweven en in balans met de zachte houttoets. Het pallet is rijk en complex maar ook sappig fris en uitbundig. De tannines zijn edel en zacht en verweven zich prachtig met het rijpe fruit en de heerlijke sappigheid. De heel mooie, lange afdronk maakt het geheel compleet en bevestigt de uitzonderlijke kwaliteit van wijnjaar 2019! Door zijn volle en rondborstige stijl kan u hem al jong drinken (vanaf zijn tweede jaar), op ongeveer 17 à 18 graden, of bewaren tot makkelijk 2028 of zelfs 2030. Heerlijk bij allerlei gebakken of gegrild rood vlees, allerlei soorten wild en kazen.

  • Tête de Cuvée BLANC 2020

Een krokant frisse witte wijn, heerlijk lekker!

Deze heerlijke witte wijn is een huwelijk tussen twee edele druivensoorten, de CHARDONNAY en de VIOGNIER. De aromatische en bloemige viognier-druif levert in combinatie met het minerale en frisse fruit van de chardonnaydruif een zeer bijzondere, aromatische en explosieve smaaksensatie op, met tonen van groene appel, lychee, abrikoos, honing en bloesem. Nu heerlijk lekker en minstens bewaarbaar tot begin 2023!

 

Bestel nu aan interessante voorverkoop-voorwaarden

Laat deze buitenkans niet voorbijgaan! Het zijn heerlijke wijnen met een interessante prijs-kwaliteitverhouding, maar de voorraad is beperkt en we kunnen hem achteraf niet meer bijbestellen.
 
Per aankoop van 24 flessen krijg je bovendien de schaarse 'Magnum' Montlobre 'Réserve Privée' 2018 (waarde € 23,98) GRATIS !

 

Bestel nu aan interessante prijzen en ontvang én betaal je wijn in februari 2021. Gebruik het formulier of bel, fax of e-mail ons gerust bij vragen!

 

Heb steeds goede wijntjes gekregen.

5
Meganck Ronny.

OK

5
DIRK VANDENWIJNGAERT