U bent hier

Montlobre

Exclusieve voorverkoop: twee heerlijke Montlobre wijnen

Slechts één maal per jaar stelt Domaine Montlobre zijn klanten in de mogelijkheid om ‘in voorverkoop’ de nieuwste jaargang aan te kopen aan speciale voorwaarden! Elk jaar vragen vele klanten om er achteraf bij te bestellen maar dat kan spijtig genoeg niet wegens te weinig productie... Maar hij is nu terug verkrijgbaar!

De nieuwe jaargang 2020 (uitzonderlijk wijnjaar!) wordt namelijk in januari gebotteld en zodoende hebben wij terug een hoeveelheid toegewezen gekregen die we nu al ‘in voorverkoop’ kunnen aanbieden terwijl de wijn nog even in de vatenkelder van het domein verder rijpt. U kan hem nu al bestellen aan interessante ‘voorverkoop’ voorwaarden, zo koopt u niet alleen voordeliger maar bent u ook zeker dat er nog voldoende beschikbaar zal zijn. Wij leveren hem bij u meteen na de botteling (in februari 2022) en u hoeft hem dan ook pas te betalen.

 

2020: een topjaar zoals de wijnbouwer het graag elk jaar zou hebben!

De natuur was vriendelijk voor de wijngaarden en wijnbouwers in 2020, ze kregen een superjaar! Veel oogst en kerngezonde, perfect rijpe druiven…

Het begon nochtans met een natte lente, iets wat in het begin even wat schrik aanjoeg. Maar achteraf bekeken, was het net een zegen dat er toen voldoende water viel, want vanaf half mei is er bijna geen regen meer gevallen tot aan de oogst! De weersomstandigheden waren perfect en de oogst was zo’n tien dagen vroeger dan normaal. Nog nooit is men bij Montlobre zo vroeg begonnen met de oogst, al vanaf 19 augustus voor de witte, een nieuw record. Doordat ook september nog bijzonder warm en droog bleef, was er absoluut geen stress en konden alle druiven rustig geoogst worden wanneer ze helemaal perfect rijp waren. Het resultaat van deze ideale omstandigheden zijn uitzonderlijke witte en rode wijnen, top!

 

Bestel nu aan interessante voorverkoop-voorwaarden

Laat deze buitenkans niet voorbijgaan! Het zijn heerlijke wijnen met een interessante prijs-kwaliteitverhouding, maar de voorraad is beperkt en we kunnen hem achteraf niet meer bijbestellen.

Per aankoop van 24 flessen krijg je bovendien de schaarse 'Magnum' Montlobre 'Réserve Privée' 2019 (waarde € 24,85) GRATIS en voor de 500 eerste bestellers komt daar bovenop ook nog een flesje kruidenzout ‘Fleur de sel de Camargue’ bij!

Bestel nu aan interessante prijzen en ontvang én betaal je wijn in februari 2022. Gebruik het formulier of bel, fax of e-mail ons gerust bij vragen!

 

 • Pays d'Oc 'Tête de Cuvée' Blanc Domaine Montlobre 2021

  Witte wijn uit Frankrijk

  Een krokant frisse witte wijn, heerlijk lekker!

  Deze heerlijke witte wijn is een huwelijk tussen twee edele druivensoorten, de CHARDONNAY en de VIOGNIER. De aromatische en bloemige viognier-druif levert in combinatie met het minerale en frisse fruit van de chardonnaydruif een zeer bijzondere, aromatische en explosieve smaaksensatie op, met tonen van groene appel, lychee, abrikoos, honing en bloesem. Nu heerlijk lekker en minstens bewaarbaar tot begin 2024!

  -+
  €  8,49
 • Pays d'Oc La Chappelle 'Vieilles Vignes' Domaine Montlobre 2020

  Rode wijn uit Frankrijk

  Heerlijk lekkere rode wijn van een superjaar!!

  Domaine Montlobre ‘La Chapelle’ Vieilles Vignes 2020 is wederom gemaakt van de klassieke Bordeaux druivensoorten Merlot met een klein beetje Cabernet Sauvignon en heeft 12 maanden lang gerijpt op de beste Franse eiken vaten. De rode wijnen hebben een indrukwekkend diepe, donkere kleur en mooie, edele tannines die mooi opgenomen zijn in het geheel. De complexe neus verleidt meteen door zijn impressies van rijp rood en zwart fruit, specerijen en chocolade. Het fruit is perfect verweven en in balans met de zachte houttoets. Het pallet is rijk en complex maar ook sappig fris en uitbundig. De tannines zijn edel en zacht en verweven zich prachtig met het rijpe fruit en de heerlijke sappigheid. De heel mooie, lange afdronk maakt het geheel compleet en bevestigt de uitzonderlijke kwaliteit van wijnjaar 2020! De diepe concentratie en de aanwezige frisheid garanderen een lange bewaarbaarheid, tot makkelijk 2030. Maar door de zachte tannines en rondborstige stijl zal u deze 2020 ook al jong (vanaf zijn tweede jaar) kunnen drinken om zo optimaal van het lekkere fruit te kunnen genieten. Schenken op 17 à 18 graden is ideaal. Heerlijk bij allerlei gebakken of gegrild rood vlees, allerlei soorten wild en kazen.

  -+
  €  8,99

Top site , eenvoudig te bestellen

5
Smits Margo

BESTE,

Tot nu heb ik geen enkele negatieve opmerking over jullie wijnhuis. Goed aanbod en prima service

Ludo

5
CLOCKAERTS LUDO