U bent hier

Tijdelijke promo van 3 fantastische wijnen!

Promo
14 mei 2019

Inderdaad, zowel Livon als Magnus begonnen allebei bescheiden op 1 september, de ene in 1964, de andere in 1984… Om al onze klanten te danken voor de jarenlange klantentrouw, deze gezamenlijke extra inspanning voor een bijzonder spectaculaire promotie!

 

VIN DE FRANCE Pinot Noir, Les Plants Nobles
'Ropiteau Frères' 2017

Een pracht van een wijn met een uiterst interessante prijs/kwaliteitsverhouding! De smaak is vol, rond en beschikt over het nodige rijpe fruit om het geheel mooi af te ronden. Heel mooi bij een zachte salade met gerookte eendenborst, vegetarische schotels met paddestoelen, alle mogelijke schotels van rundvlees, zwezerik, gebraden tam gevogelte, zomerse koude schotels, allerlei niet te straffe kazen en niet te vergeten: als glaasje zo-maar zonder eten, bij een gezellige babbel onder vrienden. Schenk hem vanaf nu op ongeveer 15 à 16 graden of bewaar hem nog even maar dan best niet langer dan tot begin 2021. 'Ropiteau Frères' doet zijn vlekkeloze reputatie weer alle eer aan met deze knappe 'Pinot Noir', uitstekend!

€ 4.99 ipv € 6.25

 


CÔTES DE GASCOGNE, Blanc
Domaine Duffour 2018

Deze witte Gascogne is gemaakt op basis van Colombard, Gros-Manseng en Ugni Blanc. Zijn licht citroengele kleur met groene glans en zijn uit het glas springend explosief parfum van appel en limoen, bereiden u voor op zijn sappige, levendige, frisse smaak met indrukken van limoen en pompelmoes! Drink hem best in zijn eerste of tweede jaar als aperitief of bij zomerse koude schotels, salades met tomaat, asperges, allerlei visgerechten en oosterse schotels. Lekker fris schenken op zo’n graad of 8 à 9 en geniet met volle teugen van zijn bijzonder aangename smaak en uitzonderlijke prijs/kwaliteitsverhouding!

€ 4.99 ipv € 6.49

 


BORDEAUX ROSÉ AOC
Château Toutigeac' 2018

De Bordeaux’s van Château Toutigeac behoren al meer dan 25 jaar tot ons best verkopende wijnen voor zowel wit als rood! Dit sympathieke familiedomein wordt vandaag vakkundig geleid door vader Philippe, zoon Xavier en dochter Oriane Mazeau. Niet elk jaar en in kleine hoeveelheden, maken ze ook een rosé.Door de vrij grote aanwezigheid van de Merlot druif, is het een zeer fruitige rosé met een zeer aangename, mondvullende smaak en veel rood fruit. Heel lekker bij een zonnig buffet, wit vlees of koude schotels met charcuterie, pasta’s, pizza’s of andere deegwaren en ook bij allerlei Aziatische schotels of lichtere vleesgerechten. Heerlijke fruitmand om deze zomer van te genieten op zo’n graad of tien, u mag hem meteen drinken en bewaart hem best niet langer dan begin 2021. Een verleidelijke rosé die vraagt naar nog een glaasje!

€ 4.99 ipv € 5.99

 

 
 
 
Aanbieding geldig tot 30/06/2019

Reactie toevoegen

Ik ben tevreden over jullie team, altijd goede wijnen geleverd.
Bedankt.

4
Hendrickx

Gemakkelijk te bestellen online

5
Eddy Evenepoel