U bent hier

Italiaanse wijnen promotie

Promotie: drie Italiaanse topwijnen

Acties
06 juli 2017

De zomer is in het land, dat vraagt om een paar toepasselijke wijnen. Daarom geniet je deze maand bij Magnus van drie Italiaanse topwijnen in promotie. Stuk voor stuk heerlijke, zomerse wijnen die perfect zijn voor bij de barbecue – of zomaar als verwennerij voor jezelf!

 

Proef de beste Italiaanse wijnen

De beste Italiaanse wijn, die vind je in onze webshop. De promotie van juni bevat een frisse witte en een fruitige rode wijn uit Abruzzo, samen met een verkwikkende rosé die vraagt naar nog een glaasje…

Trebbiano d' Abruzzo DOC Carletti

Carletti is een levendige, Italiaanse witte wijn met veel frisheid. Zijn smaak is op z’n best tussen het eerste en derde jaar en past perfect bij lichte salades, gerechten met vis en zeevruchten, en allerlei pasta's en risotto’s.

Terre di Chieti 'Sangiovese' IGT., Carletti

Een zeer verleidelijke Italiaanse rode wijn, dat is deze Sangiovese. Al vanaf zijn eerste jaar kan je hem drinken bij uiteenlopende gerechtjes. Van zomerse salades tot pasta en pizza, van heerlijk gekruid vlees tot diverse soorten gevogelte en kaas: alles kan!

Pinot Grigio delle Venezie 'Ramato' 'Dal Cero' Tenuta di Corte Giacobbe

De Ramato is een pittige, droge rosé wijn met in de neus wat exotisch fruit en een elegante, volle smaak. Schenk hem in zijn eerste of tweede jaar bij diverse zomerse schotels, als aperitief of bij vis. Zeer lekker!

 

Geniet nu van deze Italiaanse topwijnen

Ben je benieuwd naar deze drie Italiaanse topwijnen? Wacht dan niet te lang en bestel ze nu in onze webshop. De promotie is geldig tot 1 augustus 2017 - genieten maar! 

 

 

Reactie toevoegen

Bestelling gaat via een vlotte verwerking, we zijn benieuwd of de levering ook zo vlot zal verlopen.

5
Liesbeth Van Aerschot

Heel goed oversight op website en gemakkelijk te bestellen.

Vriendelijke groeten.

5
Roland Verstappen