U bent hier

Onze aanraders voor de feestdagen

Onze Aanraders voor de Feestdagen

Wijnadvies
27 november 2019

Wil je graag bijpassende wijnen serveren tijdens het kerst- of nieuwjaarsdiner? Voor wijnadvies kan je altijd terecht bij Magnus. Heb je tijdens de drukke eindejaarsperiode echter geen tijd om onze winkels te bezoeken? Geen probleem: speciaal voor jou hebben we onze meest populaire wijnen gebundeld onder de naam “Onze aanraders voor de feestdagen”.

 

Onze lievelingswijnen voor jou gebundeld

Uit ons aanbod maakten we een selectie van wijnen uit verschillende prijsklassen. Dit zijn trouwens niet alleen onze meest populaire wijnen; volgens ons zijn deze ook het meest geschikt voor al jouw eindejaarsetentjes. Van champenoises en dessertwijnen tot rode en witte wijn, elke categorie komt aan bod in deze folder. Uiteraard vind je hier ook wijnadvies over bijpassende gerechten.

(klik in deze interactieve PDF op de wijn die je wil bestellen om rechtstreeks naar het winkelmandje te gaan)
 

Wijnadvies voor een geslaagd feestdiner

Alle wijnen in onze folder kan je bestellen via telefoon, e-mail, per fax of via onze website. Wij bellen je op voorhand ook altijd even op om een tijdstip van levering af te spreken. Vanaf een aankoopbedrag van € 85 is de levering bovendien helemaal gratis. Uiteraard is het ook mogelijk om je bestelling af te halen bij Magnus in Kontich, Deurne, Leuven of Zaventem.

Maak snel je keuze en wij leveren de wijnen nog voor de feestdagen bij je thuis! Of wil je wijnadvies op maat? Aarzel dan niet om ons te contacteren via het contactformulier of via Facebook.

Labels: 
wijnadvies

Reactie toevoegen

uitstekende service

5
Borghijs Mireille

Mooie overzichtelijke website. Ik heb voor de eerste keer wat wijn besteld bij jullie. Ik ben benieuwd!

4
karl adriaensen