U bent hier

Wijnaccessoires voor de wijnliefhebber

Onmisbare wijnaccessoires voor elke wijnliefhebber

Wijnaccessoires
27 februari 2020

Bent u een fervent wijnliefhebber? Of zoekt u een cadeau voor iemand die graag wijn drinkt? Neem dan een kijkje in ons aanbod van wijnbenodigdheden. Dit aanbod bevat tal van producten die niet mogen ontbreken in de collectie van een wijnliefhebber. Hieronder bespreken wij alvast 5 soorten wijnaccessoires die u zeker in huis moet hebben.

Diverse wijnglazen

Een deftige set wijnglazen is uiteraard onmisbaar. U vindt in onze collectie glazen voor rode wijn, witte wijn en champagne, net zoals degustatieglazen – waaronder ook zwarte wijnglazen om blind te degusteren.

Decanteerkaraffen en -benodigdheden

Om het bezinksel uit een wijn te halen kunt u hem decanteren. Dit doet u met behulp van een decanteerkaraf. Deze karaf kunt u uiteraard ook gebruiken om wijn lucht te geven. In ons aanbod vindt u verschillende karaffen en decanteerbenodigdheden, zoals een uitlekstaaf om de karaf te laten drogen.

Wijnrekken voor flessen en kisten

Wilt u wijn bewaren, dan zorgt u er best voor dat de flessen neerliggen. Als een fles rechtop staat kan de kurk immers uitdrogen. Hierdoor komt er te veel zuurstof bij de wijn waardoor deze zich minder goed ontwikkelt. U vindt in ons gamma kleinere flessenrekken en wijnnissen, maar ook grote rekken om volledige wijnkisten in te stockeren.

Een koelemmer of koeltas

Het is enorm belangrijk om wijn op de juiste temperatuur te serveren. Wilt u wijn of champagne koel bewaren, dan kunt u gebruikmaken van een koelemmer of koelzakje. Zo kan u de fles op tafel laten staan en hoeft u deze niet telkens terug in de koelkast te plaatsen.

Capsulesnijders en kurkentrekkers

Een laatste onmisbaar wijnaccessoire is uiteraard de kurkentrekker. Een praktische capsulesnijder zorgt er dan weer voor dat u de capsule in één vlotte beweging kan verwijderen. U vindt bij ons kurkentrekkers met en zonder ingebouwde capsulesnijder, en ook champagnetangen specifiek om champagne of schuimwijn te openen.

Een ruim aanbod wijnaccessoires

Wijnkaarten, pompen en stoppen om geopende wijnflessen te bewaren, flesjes met wijnaroma’s om uw reukzin te oefenen en te ontwikkelen, onderzetters enzovoort: u vindt verschillende soorten wijnaccessoires bij Magnus Wijnen.

Deze kan u online bestellen in onze webwinkel of per mail, telefonisch op 03 326 55 33 of in onze winkels (Deurne, Kontich, Leuven of Zaventem). Bovendien kan u de wijnaccessoires ook betalen met de wijnpunten die u bij elke aankoop krijgt. Deze punten blijven geldig en hebben geen vervaldatum. U kan dus gerust enkele jaren sparen voor uw favoriete artikel!

Download de folder met wijnaccessoires

Reactie toevoegen

So far so good!

4
Hugo willems

alles ok maar bij het ingeven van een fout Engelse tekst i p v Nederlands

5
kuylen luc