U bent hier

Blog

 • Aanbieding: zomerse wijnen
  Wijn promoties
  24 mei 2017

  De zon op aanvraag laten schijnen, dat kunnen we helaas niet doen. Maar heerlijke zomerse wijnen aanbieden? Dat kunnen we gelukkig wel! Om met volle teugen van de aankomende zomer te genieten kozen we drie fantastische wijnen voor je uit.

 • Portugese wijnen: wijndomein Pinta do Quinto
  Wijndomeinen
  05 mei 2017

  Familiebedrijf Quinta do Pinto maakt al sinds de 18de eeuw zijn eigen wijnen. Tijdens onze opendeurdagen afgelopen november verwelkomden we Ana Cardoso Pinto. Zij houdt zich bezig met de nationale verkoop en internationale export van de wijnen van Quinta do Pinto.

 • Wijnen voor een communiefeest of lentefeest
  Wijnadvies
  13 april 2017

  Zelf een communie- of lentefeest houden vraagt heel wat organisatie. Om druk van je schouders te halen bundelden wij enkele tips en adviezen voor de beste wijnen voor een communie- of lentefeest.

 • Wijnen in aanbieding: 11+1 gratis
  11+1 wijnen
  13 april 2017

  Onze nieuwe prijslijst is net uitgekomen, en daar hoort ook een nieuwe brochure met 11+1 promoties bij. In dit artikel maken we alvast een beknopt overzicht van de wijnen in deze aanbieding

 • Chileense wijnen
  Chileense wijnen
  06 maart 2017

  Chili is een ideaal land als wijnproducent. Ontdek hier meer over onze twee bestverkopende Chileense wijnen - bestel ze nu online!

 • Wijnetiquette is een geheel van verschillende regels.
  Algemene wijninformatie
  27 februari 2017

  Ga je thuis een wijnproeverij organiseren? Of wil je gewoon graag meer ontdekken over de regels van de wijnetiquette? Lees dan verder voor een korte inleiding. 

 • Thuis een wijnproeverij organiseren
  Tips wijnproeverij
  25 januari 2017

  Een wijnproeverij is het perfecte moment om kennis te maken met nieuwe wijnen en smaken. Wil je graag een wijnproeverij thuis organiseren voor familie of vrienden? Lees dan onze tips voor een gezellige avond.

 • Ontdek onze topwijnen voor 2017
  Algemene wijninformatie
  19 januari 2017

  In januari bekijken we altijd welke van onze wijnen goed aangeschreven staan in de vakpers. Ook dit jaar zijn we met onze neus in de boeken gedoken. Lees verder en ontdek welke van onze wijnen het beste scoren volgens de vakpers!

 • Domaine Lalaurie
  Wijndomeinen
  15 december 2016

  Tijdens onze opendeurdagen nodigen we specialisten uit van verschillende wijndomeinen. Vorige maand kon je zo kennismaken met Audrey Lalaurie, van het gelijknamige Domaine Lalaurie in Zuid-Frankrijk. Lees hier het interview.

 • Wijnavies voor tijdens de feestdagen
  Wijnadvies
  30 november 2016

  Wil je graag bijpassende wijnen serveren tijdens het kerst- of nieuwjaarsdiner? Download hier de folder met onze aanraders en wijnadvies voor de feestdagen.

 • Filip Salmon, wijnliefhebber in hart en nieren.
  Wijnkenner in de kijker
  28 november 2016

  Filip Salmon, geboren in 1976, is een wijnliefhebber in hart en nieren: overdag actief in events en communicatie bij het Davidsfonds, in zijn vrije uren gepassioneerd door lekker eten en drinken. 

   

 • Wijn met een kurksmaak: hoe komt dat?
  Algemene wijninformatie
  11 augustus 2016

  Wijn moet een lekkere wijnsmaak hebben, dat is logisch. Toch kan het gebeuren dat wijn soms naar kurk smaakt. Maar hoe komt dat? Ligt het effectief aan de kurk of is er iets anders aan de hand?

Pagina's