Vous êtes ici

Twee heerlijk lekkere Italiaanse wijnen tijdelijk in promotie!

Een zeer verleidelijke rode ‘Villa Minelli’ van de bekende familie Benetton en een heel typische Pinot Grigio van Villa Chiòpris.

Kwaliteit en drinkplezier gegarandeerd!

Wij lieten ze alvast even laten proeven door onze sommelier, u kan zijn bevindingen bekijken in onderstaande video.

VENETO IGT., Villa Minelli 'Rosso' Benetton
vin Rouge de Italie (2015)
Luciano Benetton, grand monsieur et gentlemen de 80 ans, envisageait depuis longtemps de se lancer dans la viticulture. Ce n'était pas seulement sa passion pour ce noble breuvage qui l'a conduit à ...
-+
En stock
€  10,98

GRATIS per aankoop van 24 flessen van deze actie (mag 12+12 of 18+6) een geschenkdoos met 1 fles CHAMPAGNE Pommery SILVER!

De Pommery SILVER is een speciale kwaliteitscuvée speciaal gecreëerd voor de combinatie met een maaltijd. Hij heeft een half jaar langer op fles gerijpt, dus in totaal 42 maanden! Er is gekozen voor een wat lagere dosage en de druivenselectie is veel strenger dan voor de Brut Royal. Het is een selectie uit de twintig beste crus die Pommery tot zijn beschikking heeft. Samengesteld met 45% Chardonnay, 35% Pinot Noir en 20% Pinot Meunier, is het een Champagne die frisheid heel mooi combineert met complexiteit. Een hoogstaande Champagne met grote gastronomische mogelijkheden!

Tijdens de maand maart krijgt u bovendien dubbele punten op deze 2 wijnen !

site très clair - bravo

4
KRINGS

Fournisseur fiable et de qualité. Vivement recommandé !

5
Cedric Masson